Vuonna 1502 paikallinen hallitsija esitteli Christopher Kolumbukselle vaniljalla maustettua suklaakuppia - suurena kunnianosoituksena. Myöhemmin suuri kunnia muuttui asteekkien osalta suureksi veroksi, joka maksettiin kaikesta huolimatta vaniljalla.
Käyttö
Käytä leivonnassa, kuumissa ja kylmissä juomissa, jälkiruokien koristeluun.
Ravintoarvo 100 g kohden.
Proteiinit (g / 100g)… 27,4
Rasvat (g / 100g)… 1,2
Hiilihydraatit (g / 100g)… 4,0
Energia-arvo (kcal / 100g)… 247
Prebiosweet Vaniljasokeri on suunniteltu korvaamaan sokeria jälkiruoissa ja leivonnaisissa.
Se antaa ruoalle makean maun ja perinteisen vaniljan aromin makeissa leivonnaisissa. Ei kaloreita eikä hiilihydraatteja. Rahansäästö: 10 kertaa makeampi kuin sokeri. Mittalusikka jokaisessa pakkauksessa. 150 g pakkaus korvataan 1,5 kg sokeria! On helppo vähentää kaloreita ja leikata hiilihydraatteja ruokavaliossasi Prebiosweet Vaniljasokerilla. Sopii juustopannukakkuihin, laatikoihin ja muihin rahka- ja jauholeivonnaisiin, makeisiin piirakoihin, kakkuun, pulliin, voikreemiin jne. Prebiosweet Vaniljassa on prebioottista laktoosia ennaltaehkäisevässä annoksessa, joka ylläpitää ruoansulatuskanavan mukavaa toimintaa.
Nettopaino, kg: 0,164
Bruttopaino, kg: 0,164
Mitat (P * L * K), cm: 5 * 12 * 16
Pakkaus: bruttopaino: 3,458
Mitat (P * L * K), cm: 28 * 20 * 30
Kappalemäärä (kg) per lavalle: 2400
Laatikoiden määrä per lavalle: 80